Voor uw antieke kaart en plattegrond
De roemruchtige verwinninge van de Geallieerde de Franssen uyt het veld slaande tusschen Eekeren en (Ekeren, Wilmarsdonk in België)HOME - KAARTEN - PRENTEN - ATLASSEN - INFO -
Antieke plattegrond De roemruchtige verwinninge van de Geallieerde de Franssen uyt het veld slaande tusschen Eekeren en (Ekeren, Wilmarsdonk in België)
afbeelding van plattegrond De roemruchtige verwinninge van de Geallieerde de Franssen uyt het veld slaande tusschen Eekeren en  van Pieter Schenk (Ekeren, Wilmarsdonk)

Informatie over de plattegrond De roemruchtige verwinninge van de Geallieerde de Franssen uyt het veld slaande tusschen Eekeren en

TitelDe roemruchtige verwinninge van de Geallieerde de Franssen uyt het veld slaande tusschen Eekeren en
Nummer7338
MakerPieter Schenk
Uitgeven in1705ca
Beeldformaat19,5 X 16,5 centimeter
Beschrijving Kaart van het gebied rondom Ekeren en Wilmarsdonk, nabij Antwerpen, waar de Slag bij Ekeren plaatsvondt in 1703. Kleine marges, gedrukt in roodbruine inkt.
prijsOriginele kaart: 60 euro
We kunnen de plattegrond De roemruchtige verwinninge van de Geallieerde de Franssen uyt het veld slaande tusschen Eekeren en ook voor u inlijsten in een mooie Wortelnoten lijst met zuurvrij roomwit passe-partout.
IngelijstDeze plattegrond ingelijst 95 euro

Bij deze plattegrond ontvangt u van ons een certificaat van echtheid zoals:
Voorbeeld certificaat van echtheid van atlasenkaart

Klik voor:
Meer kaarten en prenten van België


Alle kaarten en gravures op deze site zijn gegarandeerd orgineel tenzij anders aangegeven.
HOME - KAARTEN - PRENTEN - ATLASSEN - INFO - - PRIVACY
Uw gastheer
Jacob Kuyper:
Jacob Kuyper, des lands belangrijkste kartograaf in de 19e eeuw en uw gastheer op atlasenkaart.nl

Nieuw:
´t Huis te Brederode; ´t Huis te Kleef

Berkenrode

Het Huis te Berkenrode van achteren, by de Leydse vaart.

aanwinsten | gebruik beeldmateriaal | inspired by: kruisbestuiving: benut kennis optimaal - www.kuisbestuiving.nl | contact | RSS | Links | | privacy
Niets mag zonder toestemming van deze site worden overgenomen

Zoekt u een Oude Kaart, historische prent of plattegrond? Kijk gerust rond op atlasenkaart.nl. Wij hebben kaarten van Pieter Schenk . kijk hier voor meer en van België zoals De roemruchtige verwinninge van de Geallieerde de Franssen uyt het veld slaande tusschen Eekeren en Vindt u niet de kaart of prent die u zoekt? Neem dan contact met ons op!. Wij kunnen uw kaart of gravure ook voor u inlijsten.